BENIEUWD 30/03/2019?

Popup46 de winter is nog nooit zo warm geweest!

Popup45 zit er hélaas op... we hebben voorgoed de deur gesloten achter ons bij de Pastorie in Caeneghem en zijn blij dat we meer dan 3000 gasten over 45 dagen hebben laten genieten van onze goed gevulde borden, héérlijke momenten en gezelligheid! De Champagne vloeide rijkelijk, de dagen begonnen vroeg en de gezelligheid aan de stamtafel... die missen we enorm! 

Dus hou deze site in het oog... 30/03/2019... 46 jaar worden... en ja deze winter komen we wéér naar je toe! Nee niet in Kangem... maar ook landelijk dicht bij Tielt op een boogscheut van Pittem... traditie's, winterse gezelligheid, héérlijk vers... een nieuw concept, een nieuw idee.... we kijken alvast uit naar de winter 2019-2020.... niet enkel een popup46 restaurant... maar ook een popup46 hotel.... gaan we neerpoten! De uitdaging is enorm... en daar houden we van! 

Beide afgestudeerd aan de hotel & toerismeschool Spermalie,  Peter Bruneel & Heidi Huys uit Tielt en waarvan Peter, ook enkele jaren in de Hotelschool Ter Groene Poorte studeerde, die elkaar leerden kennen tussen de soep en de patatten en al sinds 2 oktober 1996 Horeca met liefde, leed, gezelligheid en zin naar méér hun leven delen. Maar zoals het hoort staat achter iedere 'echte vent' een madam met ballen, Heidi Huys ook van Tielt afkomstig!  Piekfijne betaalbare arrangementen met alles erop en eraan, een belevenis voor iedere prijs en budget.  

Dagverse streekproducten... met zorg & aandacht voor u klaargemaakt! ook dit zal in de winter van 2019-2020 niet ontbreken! 

We organiseerden een 3 daagse Londen voor slechts 6 keer € 45 per persoon, is twee nachten slapen, 3 dagen genieten en dan met de bus heen en terug gebracht worden voor slechts € 270 per persoon, inclusief busvervoer en trein tot ter plaatse! Alsook genieten van een 4 sterren ontbijt! Kijk vlug verder bij onze evenementen! En als extraatje gaan we het nest van de 'Barricade Boys' opzoeken.. wedden dat er een concertje aan vast hangt! Ook Eveline Cannoot, Filip D'haeze en Dimitri Van Tomme reisden mee. Ook op 26 December 2019 reizen we weer naar Londen.... en we hebben een straf programma in petto... hélaas wachten tot op 30 maart 2019....

Cruise like a Norwegian.... bij Résidence Pierre hebben ze er wat van gemaakt.... Schipper mag ik over 'cruisen'!

Van zaterdag 26 oktober 2019 trekken we feestnummers, pretmakers en gezelligaards richting  Middelandse zee! Net zoals in 2012 met de NCL EPIC... 8 nachten, 9 dagen aan een democratische prijs en dit langs Rome, Napels, Pisa, Cannes en zovéél méér.... de ruim gevulde agenda van schoolmeester, arbeider of bureaucraat  maar ook  hij als bedrijfsleider zal zich moeten kunnen vrijmaken! 't is tijdens de herfstvakantie 2019, wel te verstaan! Prijskaartje inclusief vlucht naar Barcelona, heen & terug...1 tapas avond in Barça.... dagactiviteit te voet of per fiets op de Rambla's en 7 nachten cruisen all-inclusief... jawel all-inclusief, dranken en sterke dranken, 26 restaurants en 18 bars... gieren & plezieren voor slechts 40 keer € 45... per persoon € 1800... 

Wie nog mee wil cruisen.... we hebben nog plaatsen vrij! 

 

Reserveer vanaf 30/03/2019 voor Popup46

Vanaf 30/03/2019 is onze nieuwe site.... popup46 ter beschikking! De winter 2019-2020 gaan we warmpjes inpakken... ben je ook benieuwd?